AB SEB bankas

SEB bankas yra  Šiaurės šalių finansų grupės SEB narys. Vienas iš didžiausiu komerciniu bankų Lietuvoje,  teikiantis universalias bankininkystės paslaugas ir konsultuojantis klientus finansų klausimais .

 Lietuvoje banko grupę sudaro keturios bendrovės:
AB SEB bankas,
UAB „SEB investicijų valdymas“,
AB „SEB lizingas“,
UAB „SEB Venture Capital“.
Lietuvoje veikla vykdo tarptautinei SEB grupei priklausanti bendrovė „SEB gyvybės draudimas“, 
teikianti gyvybės draudimo paslaugas. 
„SEB Enskilda“ – pirmaujantis investicinis bankas Šiaurės ir Baltijos šalyse, teikiantis paslaugas įmonių finansų (įskaitant įsigijimus ir susiliejimus), kapitalo rinkų, kapitalo rinkų tyrimų ir akcijų kapitalo rinkų (įskaitant IPO) srityse. 
Bendrovė „Litectus“ – specializuota nekilnojamojo turto valdymo bendrovė, kurios paskirtis yra užtikrinti grupei priklausančio nekilnojamojo turto valdymą, plėtrą ir realizavimą. 
„Skandinaviska Enskilda Banken AB“ Vilniaus filialas, įkurtas 2008 metais ir vykdantis dalies SEB klientų Švedijoje sąskaitų tvarkymo operacijas.

„Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)“ valdo 100 proc. AB SEB banko Lietuvoje akcijų.

SEB bankas (iki 2008 m. sausio 21 d. – SEB Vilniaus bankas), Lietuvoje įkurtas 1990 metais, buvo vienas iš  komercinės bankininkystės Lietuvoje pradininkų. Nuo savo veiklos pradžios bankas diegė naujas bankų paslaugas, skatino ilgalaikius ryšius su klientais ir darė didelę įtaką bankininkystės rinkos plėtrai šalyje.

4 komentarai:

  1. Sveiki visi,
    Aš esu privatus skolintojas, siūlau paskolą 2% tai yra teisėta įmonė su garbe ir skirtingumu, mes esame pasirengę padėti jums išspręsti bet kokias jūsų finansines problemas, siūlome visų tipų paskolas, taigi, jei jus domina šis paskolos pasiūlymas maloniai prašome susisiekti su mumis mūsų el. pašto adresu: (christywalton355@gmail.com) Taip pat pateikite toliau pateiktą informaciją, kad galėtume nedelsdami tęsti paskolą.

    Vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Paskolos paskirtis:
    Mėnesinės pajamos:
    Telefono numeris:
    Susisiekite su mumis ir nurodykite aukščiau nurodytą informaciją mūsų el. pašto adresu: christywalton355@gmail.com
    Pagarbiai jums visiems.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki visi, ar atsisakote paskolos!? tik su 250 eurų galite gauti paskolą nuo 5000 € iki 90000 € su 1,0% palūkanų norma el. paštu: challotloan@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. o kaip pas jus reikalai su investicijomis? investicinis gyvybės draudimas man skamba labai gerai, įvertinant, kad ir esi apdraustas ir pinigai auga. tikrai turėtumėt pagalvot ir apie aukšto lygio paslaugą..

    AtsakytiPanaikinti