SWEDBANK AB


„Swedbank“ šaknys glūdi Švedijos taupomojo banko tradicijose, susiformavusiose dar 1820 m. Nuo pat pradžių mums svarbiausia buvo glaudus bendradarbiavimas su klientais ir vietos bendruomene. Mūsų tikslas – skatinti stiprią ir tvarią daugelio gyventojų ir įmonių finansinę padėtį. Tai apima subalansuotos ekonomikos kūrimą, garantuojantį kiekvieno žmogaus ir visos visuomenės gerovę.
„Swedbank“ teikia visas bankines paslaugas privatiems asmenims ir įmonėms savo namų rinkose Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Mūsų pagrindinė veikla apima paslaugų teikimą daugeliui privačių asmenų ir mažosioms bei vidutinėms įmonėms. Mes tikime tradicinės bankininkystės modeliu, kurio pagrindas – glaudūs ryšiai su klientu ir individualus konsultavimas. Mums svarbiausia ne mūsų produktai, o mūsų klientų poreikiai ir norai.
2011 m. rugsėjo 30 d. duomenimis „Swedbank“ grupė aptarnauja 9,8 mln. privačių ir 631 000 verslo klientų ir turi 319 skyrius Švedijoje ir 200 skyrius Baltijos šalyse. Grupė taip pat vykdo veiklą Kopenhagoje, Helsinkyje, Kaliningrade, Liuksemburge, Marbeloje, Maskvoje, Niujorke, Osle, Šanchajuje, Sankt Peterburge ir Ukrainoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą