SEB banko teikiami kreditai.




SEB bankas teikia šios kreditų tipus:

Būsto kreditas- būstui įsigyti, statyti, rekonstruoti ar remontuoti. 

Jaigu skolinsitės norėdami įsigyti, statyti ar rekonstruoti būstą, kuriame ketinate nuolat gyventi:
    gali būti suteiktas iki 85 proc. būsto vertės kreditas šį būstą įkeitus;
    pasirinkdami ilgesnį kredito grąžinimo laikotarpį – iki 40 m. galėsite sumažinti būsto kredito mėnesio įmoką;
    jei pasirinksite fiksuotąsias palūkanas, tiksliai žinosite, kiek pinigų teks išleisti būsto kredito įmokoms.

Būstui, kuriame neketinate nuolat gyventi, sodybai, sodo namui ar kitoms panašioms patalpoms įsigyti, statyti ar rekonstruoti suteikiamas:
    iki 60 proc. šio turto vertės kreditas;
    laikotarpiui iki 25 metų.
Būsto remontui gali suteikti kreditą laikotarpiui iki 20 metų.

Didelių galimybių kreditas     Svarbiausia yra tai, kad galėsite įgyvendinti didžiausias savo svajones. Be to, didelių galimybių kreditas gali būti suteiktas laikotarpiui iki 10–25 metų. 

Verta žinoti tai, kad:
    kredito suma priklausys nuo įkeičiamo turto ir nuo Jūsų finansinių galimybių grąžinti kreditą;
    įkeičiamas nekilnojamasis turtas (išskyrus žemės sklypus) turės būti apdraustas bankui priimtinoje turto draudimo bendrovėje.Pasirašius kredito sutartį, kreditas pradedamas grąžinti kitą mėnesį. Pirmą mėnesį mokamos tik palūkanos. 

Paskolą galima grąžinti dvejopai:
    kreditą ir palūkanas mokėti lygiomis įmokomis kiekvieną mėnesį (pastoviųjų įmokų metodas);
    kreditą grąžinti lygiomis dalimis, o palūkanas mokėti už naudojimosi kreditu dienų skaičių (linijinis metodas).   

Vartojimo kreditas.  Vartojimo kreditai suteikiami visiems Lietuvos gyventojams, sulaukusiems 18 metų ir gaunantiems nuolatines pajamas. 

Privalumai
    Galime suteikti net iki 90 000 litų vartojimo kreditą.
    Be to, Jums nereikės įkeisti turto, o lėšas tą pačią dieną pervesime į Jūsų nurodytą sąskaitą SEB banke.

Metų palūkanos už vartojimo kreditą priklauso nuo Jūsų finansinių galimybių įvertinimo, vartojimo kredito valiutos, o svarbiausia – nuo to, keliomis saugumo priemonėmis naudositės.  

Kredito limitas  – tai kreditas, kuriuo galite pasinaudoti kada panorėję ir kurį galite grąžinti dalimis atsižvelgdami į savo galimybes. 

Svarbiausias kredito limito privalumas yra lanksčios skolos grąžinimo sąlygos:
    panaudotą kredito dalį galėsite grąžinti atsižvelgdami į savo finansines galimybes;
    grąžintą ar nepanaudotą limito dalį naudosite naujiems poreikiams tenkinti;
    palūkanas mokėsite tik už panaudotą kredito limito dalį. 

Atvirkštinis atpirkimo sandoris - Įkeistumėte vertybinius popierius ir gautumėte paskolą. Nustatytą įkeistų vertybinių popierių atpirkimo dieną be atskiro pranešimo sumokėtumėte bankui atpirkimo kainą, į kurią būtų įskaičiuotos palūkanos, o bankas perduotų vertybinius popierius Jūsų nuosavybėn.

Tai išties patogus ir paprastas būdas pasiskolinti pinigų:
    nereikalaujame pažymų apie pajamas, nereikia įkeisti turto;
    sandorį galėtumėte sudaryti telefonu, o pinigus gautumėte tą pačią dieną;
    išsaugotumėte teisę į dividendus, atkarpas ir išmokas bei visas kitas teises, kurios priklauso vertybinių popierių savininkams.
Skolinimosi laikotarpis
Kuriam laikui galite pasiskolinti pinigų, priklauso nuo įkeičiamų vertybinių popierių. Ilgiausias laikotarpis:
    įkeičiant nuosavybės vertybinius popierius (akcijas) – 6 mėnesiai,
    įkeičiant skolos vertybinius popierius (obligacijas) – 12 mėnesių.  

Kreditai daugiabučiams namams atnaujinti  Net jeigu Jūsų namas pastatytas seniai, vis tiek galite gyventi šiltai, patogiai ir ekonomiškai – tik namą būtina atnaujinti. Ar žinote, kad senos statybos daugiabučių namų gyventojams, siekiantiems sumažinti energijos suvartojimo išlaidas, dabar ypač paranku pradėti atnaujinimo darbus ir kreiptis į banką dėl kredito suteikimo?


 

 



3 komentarai:

  1. Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, esu vokietė ir siūlau visokias paskolų paslaugas

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), mes siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir mes suteikiame paskolas su maža palūkanų norma. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų, naudodama įvairiausius paskolų produktus.

    Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jų sprendimo, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtempto banko apsilankymo. Mūsų paslauga yra prieinama visą parą, be išeiginių - galite gauti paskolą ir užbaigti operacijas bet kada ir kur jums to reikia

    Mes teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Jei turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. Laišką | spotcapglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir mes nedelsdami jus aptarnausime

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose !!

    AtsakytiPanaikinti
  2. If you are an individual, and you want Vartojimo kreditas, you should not worry about it. You can simply get in touch with ecocredit.lt to avail of instant credit.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki visi,
    Aš esu privatus skolintojas, siūlau paskolą 2% tai yra teisėta įmonė su garbe ir skirtingumu, mes esame pasirengę padėti jums išspręsti bet kokias jūsų finansines problemas, siūlome visų tipų paskolas, taigi, jei jus domina šis paskolos pasiūlymas maloniai prašome susisiekti su mumis mūsų el. pašto adresu: (christywalton355@gmail.com) Taip pat pateikite toliau pateiktą informaciją, kad galėtume nedelsdami tęsti paskolą.

    Vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Paskolos paskirtis:
    Mėnesinės pajamos:
    Telefono numeris:
    Susisiekite su mumis ir nurodykite aukščiau nurodytą informaciją mūsų el. pašto adresu: christywalton355@gmail.com
    Pagarbiai jums visiems.

    AtsakytiPanaikinti